Hé, wat leuk dat je dit leest!
Ik ben Lindy.

Geboren in Rockanje (Zuid-Holland), verhuisd in 2010 naar Maastricht voor mijn studie verloskunde en vervolgens in Zuid-Limburg blijven plakken. Hier heb ik mijn man Sven ontmoet. Samen hebben wij 2 kinderen. Liva (2014) en Fedde (2019).

Sinds 2016 ben ik verloskundige en daarnaast tegenwoordig ook gecertificeerd coach. Deze 2 dingen samen maken lindylejeune.nl! Ik kan jou coachen je doelen op onder andere het gebied van zwangerschap, bevalling en het ouderschap, te laten doen slagen!

Stel je voor dat je compleet zelfverzekerd je bevalling in gaat. Geen angsten voelt in de zwangerschap. Dat je weet hoe je als ouder zijnde, ook gewoon jezelf kunt blijven….

Een boek over de zwangerschap, de bevalling of het ouderschap lezen, bevallingsverhalen van anderen aanhoren tijdens je zwangerschap, online filmpjes bekijken: dé manieren waarop veel aanstaande ouders zich vaak voorbereiden op een bevalling en het ouderschap. Dat is prima, maar werkt dit ook voor JOU? Dit is toch meestal algemene informatie en niet gericht op jou als persoon. Als professioneel coach wil ik jou coachen waarbij JIJ dit nodig vindt.

Het begeleiden van een zwangerschap, een bevalling en de kraamperiode is gelukkig meestal iets heel moois. Om mensen in de bloei van hun leven te zien, op een grote roze óf blauwe wolk zien zitten is iets heel bijzonders om mee te maken.
Omdat ik zo dicht bij het vuur zit, merk ik ook dat er soms meer behoefte is aan diepere gesprekken en coaching op alle gebieden die met zwangerschap en ouderschap te maken hebben. Er veranderd nog wel niet wat! Niet alleen komt er een kindje bij, voor jou als persoon veranderd er ook ontzettend veel!

Coaching is enorm geschikt als jij merkt dat jij belemmeringen ervaart, angsten hebt of niet weet hoe je met een bepaalde situatie moet omgaan. Tijdens een eerste kennismakingsgesprek kunnen we samen bekijken wat ik voor jou kan betekenen. Tijdens dit gesprek beginnen we ook aan de intake, zodat de coachvraag duidelijk naar voren kan komen. Hiervoor plan ik een uur in.

Genoeg over mij, wie ben jij? Inmiddels weet jij prima wie ik ben en waar ik voor sta. Mocht je toch nog vragen voor mij hebben hoor ik dit heel graag van je!
Heb je het gevoel dat ik iets voor je kan betekenen?

Gratis bij mij

Persoonlijke aandacht voor de onderwerpen waar JIJ het over wilt hebben ;

Lage drempel voor een extra gesprek wanneer jij dit nodig vindt ;

Nét die extra stok achter de deur wanneer dat voor jou nodig is ;

Tussendoor de mogelijkheid om telefonisch of per whataspp korte vragen te stellen of bijvoorbeeld je onzekerheden te uiten.